ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας: Η απόφαση της Public να κλείσει το κατάστημα στο Άργος δείχνει το αντεργατικό της πρόσωπο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:58:00 π.μ. | | |
PUPLIC ΑΡΓΟΣ
Η Διοίκηση τον Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας, εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή της στους 11 απολυμένους και στις οικογένειες τους, της εταιρείας Public Αργούς. 

Το Ε.Κ. Αργολίδας καταγγέλλει την απαράδεκτη πρακτική κατ τακτική της εταιρείας Public, η οποία ανακοίνωσε τα κλείσιμο τον καταστήματος Αργούς. Η απόφαση της εταιρείας Public να κλείσει το κατάστημα στο Άργος την 10 Φεβρουαρίου 2023 αιφνιδιαστικά και να απολύσει όλους τούς εργαζόμενους δείχνει το αντεργατικό πρόσωπο της εταιρείας. 

Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει την απαράδεκτη πρακτική και τακτική της εταιρείας Public, η οποία ανακοίνωσε το κλείσιμο ταν καταστήματος Αργούς. 

Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι οι επιχειρηματικοί όμιλοι δε λογαριάζουν τίποτα μπροστά στην αύξηση των κερδών τους και είναι προκλητικά προσηλωμένοι στο συνεχές κέρδος, ακόμα και ξεφορτώνοντας τους εργαζόμενους χρόνων. 

Εν καιρώ κρίσης, όφειλε να προστατεύσει τούς εργαζόμενούς της και να μην τούς στείλει στον Καιάδα της ανεργίας. 

Το Ε.Κ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ απαιτεί εδώ και τώρα να δοθεί οριστικό τέλος στα καταστροφικά τους σχέδια. 

Δυστυχώς έρχεται χειρότερη λαίλαπα, από αυτή παυ ζούμε. Δηλώνουμε ότι είμαστε μαζί τούς , είμαστε παρών και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους. 

Η ενότητα είναι η δύναμη μας!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ