ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Πέθανε ο 20χρονος που είχε καταρρεύσει σε γήπεδο 5Χ5 στην Θεσσαλονίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. | | |
Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή ο 20χρονος φοιτητής που είχε καταρρεύσει την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο, σε γήπεδο 5x5, στην Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός κατέληξε, χθες το πρωί, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλευόταν τοις προηγούμενες μέρες σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 20χρονος είχε προγραμματίσει να πάει με φίλους του να παίξουν μπάλα στις 21 Φεβρουαρίου. Κατά το ζέσταμα ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε. Όταν αισθάνθηκε καλύτερα, μπήκε ξανά στο γήπεδο και αγωνίστηκε, ωστόσο -σύμφωνα με μαρτυρίες– κατέρρευσε.

Γυμναστής που βρισκόταν στο σημείο έκανε άμεσα προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή στον νεαρό και κατάφερε να τον επαναφέρει. Υπέστη όμως νέα ανακοπή καρδιάς και ακολούθησαν προσπάθειες τόσο από διασώστες του ΕΚΑΒ όσο κι από γιατρούς του «Παπανικολάου» όπου διακομίστηκε στα επέιγοντα, προκειμένου να τον ανατάξουν. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα, ο νεαρός φοιτητής δεν τα κατάφερε.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή και μετά από μια ώρα να καταφέρουν να τον ανατάξουν, όμως η κατάσταση της υγείας του παρέμεινε κρίσιμη.

Η κηδεία του 20χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 4 Μαρτίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ