ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου συμμετέχουν σε 24ωρη απεργία στις 20/3

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:37:00 μ.μ. | | |
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης
Δυστυχώς η συνάντηση με τον ΥΠΕΝ κ. Σκρέκα απέβη άκαρπη και χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΟΕ ΔΕΥΑ αποφασίσθηκε ομόφωνα η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας προκηρύσσοντας 24ωρη Πανελλαδική απεργία για την Δευτέρα 20/03/2023, ημερομηνία πιθανής ψήφισης του νομοσχέδιου στη Βουλή, με μοναδικό πλέον αίτημα την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου που ιδιωτικοποιεί τα νερά.

Στις προηγούμενες κινητοποιήσεις δεν είμασταν μόνοι, είχαμε μαζί μας σύσσωμη την κοινωνία και τους περισσότερους φορείς της χώρας μας.

Η Κυβέρνηση επιμένει με κάθε τρόπο στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης αδιαφορώντας προκλητικά για τα συμφέροντα των πολιτών. Αρνείται πεισματικά να αντιληφθεί ότι το νερό δεν είναι εμπορικό προϊόν για να τεθεί υπό τον έλεγχο της ρυθμιστικής αρχής, η οποία χρησιμοποιείται καθαρά ως προθάλαμος της ιδιωτικοποίησης των νερών στην χώρα μας και μέσω της οποίας επιχειρείται να ξεπεραστούν οι αποφάσεις του ΣτΕ και του συντάγματος που απαγορεύουν την ιδιωτικοποίηση τους.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων δεν είναι δυνατόν ως εργαζόμενοι στον ευαίσθητο αυτό τομέα της ύδρευσης να μείνουμε αμέτοχοι.

Ο Σύλλογος εργαζομένων αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία την Δευτέρα 20/03/2023 ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου από την Βουλή, και καλούμε όλους τους φορείς και τα σωματεία, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση των εργαζομένων έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑ Ναυπλίου με την απαίτηση, να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο.

Όχι στην ιδιωτικοποίηση των νερών μέσω της ΡΑΑΕΥ ή μέσω των ΣΔΙΤ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δ.Ε.Υ.Α. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ