ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Σάρωσαν τα βραβεία οι ομάδες του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 μ.μ. | |
Μαθητές
Η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023 τελετή βράβευσης των πρωταθλητριών ομάδων της Αργολίδας μετά το πέρας της Α’ φάσης των Πανελλήνιων αγώνων ομαδικών αθλημάτων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου.
Στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, βραβεύθηκαν οι ομάδες , της καλαθοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου , του ποδοσφαίρου μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, της πετοσφαίρισης μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, της πετοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου.
Παρευρέθηκαν ο Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. κύριος Κόπτσης Αλέξανδρος, ο βουλευτής Αργολίδας Ανδριανός Ιωάννης, ο Περιφερειακός Δ/ντής Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου κύριος Οικονομόπουλος Δημήτριος ,οι Δ/ντές Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης κ.κ. Σίδερης Δημήτριος και Πολύδωρος Βασίλειος .
Εκ μέρους του Δήμου Ναυπλιέων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κύριος Κωστούρος Δημήτριος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και σχολικών επιτροπών κυρία Ράλλη Μαρία, η αντιδήμαρχος παιδείας και τουρισμού κυρία Αναστασίου και εκπρόσωποι των σχολικών μονάδων των πρωταθλητριών ομάδων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ