ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Τρεις συλλήψεις στο Ναύπλιο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα - Συνελήφθη και 30χρονος φυγόποινος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. | | | |
Χειροπέδες
Συνελήφθη, χθες (28.2.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 36χρονος ημεδαπός.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- σουγιάδες, με μήκη λάμας -6- και -7- εκατοστά, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Επίσης συνελήφθη, χθες (28.2.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Ακόμη συνελήφθη, χθες (28.2.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη επίσης χθες (28.2.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Εδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αργολίδας ένας 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, για κλοπή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ