ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Τεράστιο διεθνές ενδιαφέρον για το 8ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | |
Μια από τις αγαπημένες εποχές του χρόνου έφτασε και έτσι ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το 8ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο. 

Καθώς μειώνεται ο αριθμός των ημερών που μας χωρίζουν από την εκδήλωση έναρξης, ο αριθμός των εγγεγραμμένων γιοτ αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Ποιος είναι ο τρέχων αριθμός;

92 γιοτ επιβεβαίωσαν την παρουσία τους και υπάρχουν και άλλα στη σειρά. Το MEDYS έχει ήδη διεκδικήσει τον τίτλο της μεγαλύτερης έκθεσης ναύλωσης γιοτ με πλήρωμα στον κόσμο, αλλά το 2023 μπορεί να είναι η καλύτερη χρονιά !

Και δεν είναι μόνο θέμα αριθμών.

Το να ανεβάσουμε τον πήχη είναι εξίσου σημαντικό για εμάς και ένα από τα γεγονότα που πρόκειται να κάνει ακριβώς αυτό είναι ο Διαγωνισμός Αρχιμαγείρων . Η φετινή επιτροπή κριτών περιλαμβάνει ήδη τον ελληνικό σεφ Γιώργο Παπαζαχαρία του εστιατορίου Delta στην Αθήνα και τον σεφ Antonio Mellino του εστιατορίου Quattro Passi στο Nerano της Ιταλίας . Και τα δύο εστιατόρια έχουν περήφανα δύο αστέρια Michelin. Και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με τους κριτές! Αναμένετε περισσότερα νέα στο εγγύς μέλλον.

Τα περίπτερα των εκθετών έχουν ήδη εξαντληθεί και χορηγοί από όλο τον κόσμο εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον. Ο Τύπος θα είναι επίσης εκεί σε πλήρη ισχύ και, σε αυτό το σημείο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Boat International θα είναι μαζί μας ως Παγκόσμιος Επίσημος Χορηγός Μέσων του 2023 MEDYS και ο Skipper On Deck θα μας υποστηρίξει και πάλι ως Έλληνας Επίσημος Χορηγός Μέσων Ενημέρωσης . Καλωσορίζουμε και τους δύο και προσβλέπουμε σε μια παραγωγική και δημιουργική συνεργασία.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, το 8ο MEDYS θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά στο γοητευτικό λιμάνι του Ναυπλίου από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2023 . Μπορεί να επιστρέφουμε στον συνηθισμένο χώρο, αλλά θα ταρακουνήσουμε τα πράγματα με εκδηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ πριν. Για να μην αναφέρουμε κάποιες νέες διαφημιστικές ευκαιρίες με το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Συλλόγου Ναυπηγών θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για τη συνεχή υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, που εχει τροφοδοτήσει το πάθος και τη δέσμευσή μας να κάνουμε το MEDYS αυτό που είναι σήμερα: μια απόδειξη της δύναμης και της ανθεκτικότητας του ελληνικού yachting.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο Ναύπλιο!
Καλή αντάμωση!

Μιχαήλ Σκουλικίδης
Πρόεδρος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ