ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Ιστορία - Πολιτισμός - Αθλητισμός στον 8ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | | |
πρόσκληση
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος σας προσκαλεί στον 8ο Μαραθώνιο Ναυπλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στο Ναύπλιο.


Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι μια σπουδαία αθλητική Διοργάνωση, με σημαντικό πολιτιστικό, ιστορικό αλλά και τουριστικό ενδιαφέρον για τον Δήμο Ναυπλιέων.

O Μαραθώνιος Δρόμος, οπουδήποτε κι αν διεξάγεται, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, αποτελεί μοναδικό γεγονός, για την υπέρβαση της ανθρώπινης προσπάθειας, σε ανάμνηση του ιστορικού άθλου του αγγελιαφόρου Φειδιππίδη.

Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι έτοιμος να στηρίξει και αυτήν τη Διοργάνωση, με όλα τα μέσα και τις υποδομές που διαθέτει, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους φορείς, τις ομάδες πολιτών αλλά και τους εθελοντές του, για την συμμετοχή των πρωταθλητών αλλά και των συστηματικά ασχολούμενων φιλάθλων δρομέων.

Όλοι μπορούμε με την ενεργή συμμετοχή μας να δώσουμε κίνητρα στους νέους και στα παιδιά, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους σε δράσεις δημιουργικές και όμορφες, στηρίζοντας την μύηση των μικρών μαθητών στη δια βίου άσκηση με τη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας Αργολίδας αλλά και τη συμμετοχή όλων χωρίς αποκλεισμούς στα πλαίσια της συμπερίληψης.

Σας περιμένουμε όλους στους δρόμους του Ναυπλίου να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να αναπνεύσουμε, να αφυπνίσουμε, να ξεσηκώσουμε, να εμπνεύσουμε. Ο αθλητισμός είναι το ομορφότερο κομμάτι της ζωής μας. 

Ας το ζήσουμε όλοι μαζί.

Ναύπλιο! Ιστορία! Πολιτισμός! Αθλητισμός!

Ένας μοναδικός Προορισμός!

Δημήτριος Ι. Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων

H εκκίνηση των αγώνων θα δοθεί από την πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) στις 08:00 

Το Πρόγραμμα των αγωνιστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής: 

Κυριακή 5/03/23 
08:00: Εκκίνηση αγώνα Μαραθωνίου δρόμου 
08:05: Εκκίνηση αγώνα Ημιμαραθωνίου δρόμου 
11:30: Εκκίνηση αγώνα 5 Χλμ. 
12:30: Εκκίνηση αγώνα 2,5 Χλμ. 
10:00 – 13:30: Απονομές επάθλων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ