ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας χαιρετίζει την συγκλονιστική διαδήλωση στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:29:00 μ.μ. | |
Διαμαρτυρία
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας χαιρετίζει το χθεσινό συγκλονιστικό συλλαλητήριο στην πόλη του Ναυπλίου καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Εργαζόμενοι, μαθητές, νέες και νέοι με την δυνατή φωνή τους έστειλαν σαφές μήνυμα:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Οι ζωές μας δεν κοστολογούνται!

Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ, Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Εργατικά σωματεία, Σύλλογοι εκπαιδευτικών, υγειονομικών, γυναικών και γονέων ενώσαμε τις φωνές μας και βροντοφωνάξαμε «ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ».

Χτες έγινε ξεκάθαρο ότι δεν ήταν ούτε «η κακιά η ώρα», ούτε «η κακιά η χώρα», ήταν τα κέρδη και αυτοί που κυβερνούν και κυβέρνησαν αυτή την χώρα, αυτοί ευθύνονται για το έγκλημα στα Τέμπη. Ήταν έγκλημα προδιαγεγραμμένο, όπως τόσα εγκλήματα που διαπράττονται καθημερινά στις πλάτες των εργαζόμενων.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ!

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα με βάση την εποχή μας, καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Συνεχίζουμε με οργάνωση και αγώνα και απαιτούμε σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικές συγκοινωνίες για τον λαό και τα παιδιά του. Για την προστασία της ανθρώπινης ζωής στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία και στις σχολές, στις πόλεις και στα χωριά, παντού!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο αποφασισμένοι με νέα κινητοποίηση

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/03, ΣΤΙΣ 11:00 ΠΜ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Είναι ο μόνος τρόπος για να μη συγκαλυφθουν οι ευθύνες, ο μόνος τρόπος για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!


ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ