ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Άργος: Η ψυχραιμία μιας γυναίκας οδήγησε στην σύλληψη «εισπράκτορα» σπείρας απατεώνων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. | | |
Τμήμα Ασφαλείας
Η ψυχραιμία μιας γυναίκας από το Άργος, οδήγησε στην σύλληψη ενός 42χρονου αλλοδαπού που λειτουργούσε ως «εισπράκτορας» για σπείρα απατεώνων, καθώς προσποιήθηκε ότι θα έδινε όσα χρήματα και τιμαλφή είχε, δήθεν για την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας της κόρης της.

Ένας από τους απατεώνες επικοινώνησε τηλεφωνικά με την γυναίκα το πρωί της Παρασκευής, της συστήθηκε ως γιατρός λέγοντάς της ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της που απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση και της ζήτησε 25.000 ευρώ. 

Η μητέρα ζήτησε προθεσμία για να πάει στην τράπεζα και εκεί ενημέρωσε τον υπάλληλο, ο οποίος ειδοποίησε στην Αστυνομία.

Αμέσως, οι άνδρες της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών οργάνωσαν επιχείρηση και πήγαν αθέατοι στο σημείο όπου η γυναίκα θα συναντούσε τον «εισπράκτορα». 

Μόλις εκείνος παρέλαβε μια σακούλα με χρήματα, επτά χρυσές λίρες και χρυσαφικά, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. 

Στην κατοχή του 42χρονου κατασχέθηκε και το κινητό του που εξετάζεται για να εντοπιστούν οι συνεργοί του, για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει άλλες δυο απόπειρες απάτης με το ίδιο πρόσχημα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ