ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Κορινθίας παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. | | |
Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας στην Κόρινθο
Τέσσερις υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κορινθίας παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις στην υπηρεσία, μαζί με 8 ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης, αλλά και την εμπλοκή περίπου 200 πολιτών, Ελλήνων και αλλοδαπών. 

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με απόφασή του, την Τρίτη 7 Μαρτίου, αντικατέστησε τον διευθυντή της εν λόγω υπηρεσίας και τον προϊστάμενο έκδοσης αδειών. 

Επιπλέον, έδωσε εντολή διενέργειας ΕΔΕ (ένορκη διοικητική εξέταση) για το σύνολο των υπαλλήλων της πιο πάνω Διεύθυνσης της Π.Ε. Κορινθίας, που θα πραγματοποιήσει ο γενικός διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας, με την υποχρέωση να την παραδώσει εντός 15 ημερών από σήμερα. 

Ο γενικός διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ασκεί καθημερινή εποπτεία στην εν λόγω Διεύθυνση της Π.Ε. Κορινθίας, ενώ οι εξετάσεις (για απόκτηση διπλώματος οδήγησης κλπ) στην Κορινθία δεν θα πραγματοποιηθούν κατά τον μήνα Μάρτιο.

 “Εξυπακούεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρείχε κάθε συνδρομή που της ζητήθηκε εκ μέρους της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στη διάρκεια της εξάμηνης σχετικής έρευνας που διενήργησε” δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ