ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Ο Σύλλογος Μικροπωλητών «Ο Παλαμήδης» ευχαριστεί τον Δήμο Ναυπλιέων για την άψογη διοργάνωση της εμποροπανήγυρης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:05:00 μ.μ. | |
Πανηγύρι
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και το Δημοτικό Συμβούλιο για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας σχετικά με τη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης . 

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να επισημάνουμε την άψογη συνεργασία που είχαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λυμομήτρο Αλέξανδρο , τόσο κατά τη χάραξη των θέσεων, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης .

Το Τμήμα Ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων, παρουσία του ιδίου, μερίμνησε για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ,ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της εμποροπανήγυρης. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα η εγκατάσταση των πωλητών , τηρήθηκαν αυστηρά τα όρια των θέσεων που τους χορηγήθηκαν και ελήφθησαν μέτρα για να παραμείνουν ελεύθερα τα πεζοδρόμια, ώστε να πραγματοποιείται απρόσκοπτα η διέλευση των επισκεπτών.

Υποδειγματική ήταν και η καθαριότητα του χώρου τόσο κατά τη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης όσο και κατά την τάχιστη και συντονισμένη απομάκρυνση των πάγκων με την ολοκλήρωσή της .

Δικαίως η φετινή χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες χρονιές σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ
Του Τοπικού Συλλόγου Μικροπωλητών
«Ο Παλαμήδης»











ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ