ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Θέματα για την ανάπτυξη της Ερμιονίδας συζήτησαν Μαντζούνης και Γανώσης με τον Δήμαρχο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:08:00 μ.μ. |
Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Ιωάννη Μαντζούνη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, κ. Αναστάσιο Γανώση και τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, κ. Σπύρο Μητροβγένη.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της Ερμιονίδας, έργα υποδομής και δράσεις στο πλαίσιο της Συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσε η συνεργασία των δυο φορέων γα την εξέλιξη του Περιφερειακού Κόμβου Κρανιδίου – Πορτοχελίου, ενός έργου πνοής για την Ερμιονίδα, καθώς και για την πορεία ολοκλήρωσής του.
Συζητήθηκαν επίσης, η αναγκαιότητα αποκατάστασης των επαρχιακών οδών του Δήμου Ερμιονίδας, η απομάκρυνση της στάσης του ΚΤΕΛ από την κεντρική πλατεία Κρανιδίου, λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης που προκαλείται, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Ερμιονίδας και Περιφέρειας για βελτίωση των συνδετήριων δρόμων Ερμιόνης – Πορτοχελίου και Πορτοχελίου – Βερβερόντας, καθώς και άλλα δευτερεύουσας σημασίας θέματα.

Επιμέρους θέματα που συζητήθηκαν ήταν η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κρανίδι, η πορεία εξέλιξης των διαδικασιών ανάδειξης του Ρωμαϊκού Ταφικού Μνημείου, καθώς και οι εργασίες προστασίας και ανάδειξης του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Ερμιόνη.

Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλος επισκέφτηκε μαζί με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Ι. Μαντζούνη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Α. Γανώση και τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, κ. Σ. Μητροβγένη, τον Περιφερειακό κόμβο Κρανιδίου – Πορτοχελίου, με σκοπό να ενημερωθούν και να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών.

Η Δημοτική Αρχή έχοντας ένα ξεκάθαρο όραμα για την ανάπτυξη του Δήμου Ερμιονίδας είναι σε διαρκή επαφή με όλους τους φορείς για την επίσπευση των διαδικασιών δικαιοδοσίας τους.

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ