ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Άργος: Μια σύλληψη για απάτη και δυο για κατοχή κάνναβης και ηρωίνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:01:00 π.μ. | | | |
Χειροπέδες
Συνελήφθη, χθες (3.3.2023) το πρωί, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών ένας 42χρονος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς με άγνωστους συνεργούς του, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με ημεδαπή και προσποιούμενοι γιατρό, παρουσίασαν ψευδή γεγονότα ως αληθή και συγκεκριμένα ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της, καταφέρνοντας να της αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας της. 

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση οι ανωτέρω, με το ίδιο πρόσχημα είχαν διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις απόπειρας απατών. 

Τέλος, στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκε το σύνολο των χρημάτων και των χρυσαφικών, ενώ κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επίσης συνελήφθη, χθες (3.3.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας ένας 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Ακόμη συνελήφθη, χθες (3.3.2023) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ