ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ένωση Κρητών Αργολίδας: Μας τιμά η συμμετοχή μας στη μεγαλειώδη εορτή του Ευαγγελισμού στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:19:00 π.μ. | |
Περιφορά εικόνας
Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας "Ο Μίνωας" η πρόσκληση και η συμμετοχή μας στον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ναυπλίου, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου.


Θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας, αλλά και την απεριόριστη ευγνωμοσύνη του Διοικητικού Συμβουλίου, προς τον Πατέρα Ελευθέριο Μίχο, για την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχουμε, ως Ένωση Κρητών Αργολίδας, σε αυτή τη μεγαλειώδης εορτή, Θρησκευτική και Εθνική, που κρατά άσβεστη την ορθόδοξη πίστη και τα ιδεώδη του Έθνους.

Εκφράζω, επίσης, θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο και στην Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη, για την πολυετή, έμπρακτη και άριστη συνεργασία μας, η οποία πιστοποιεί τους κοινούς μας στόχους για τη διατήρηση και την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Επιπλέον οφείλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων κ. Μανώλη Πατεράκη, για τη συνεχή αρωγή και στήριξη στο έργο του Συλλόγου μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ελληνικό παραδοσιακό χορευτικό όμιλο ΕΛ.ΠΑ.ΧΟ - Δικταίοι Καστρινοί, στον Σύλλογο Κρητών Περιστερίου και στα μέλη της Ενώσεως Κρητών Αργολίδας, που τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγάλη Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Χρόνια Πολλά, δημιουργικά για όλο τον Ελληνισμό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος
Χαρά Καραγιαννάκη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ