ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γκιόλας: Θυσία στο βωμό του κέρδους το Μαίναλο και το Λύκαιον Όρος»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. | |
Βουλευτής Αργολίδας Γ. Γκιόλας
Ερώτηση κατέθεσαν την Τετάρτη 8 Μαρτίου, 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Γιώργου Παπαηλιού την οποία συνυπογράφει και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και ζητούν να μην προχωρήσει η αδειοδότηση για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων στο Μαίναλο και το Λύκαιον Όρος.

Δεν έχουν τέλος οι απανωτές πράξεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, λίγο πριν το τέλος της θητείας της, με τις οποίες χαρίζονται στο βωμό του κέρδους εκτός από το νερό και το Ογκολογικό νοσοκομείο, και το πανέμορφο Μαίναλο αλλά και το Λύκαιον Όρος.

Παρά τις διαβεβαιώσεις και τις υποσχέσεις ότι τα δύο αυτά βουνά θα παρέμεναν μακριά από οποιαδήποτε εκμετάλλευση από «επενδυτές», η ένταξη του Μαινάλου στην πρωτοβουλία των «απάτητων βουνών» αποδεικνύεται επικοινωνιακή, υποκριτική, ψευδής και επικίνδυνη.

Τελικά, εκατοντάδες ανεμογεννήτριες που αποτελούν μέρη συγκροτημάτων σταθμών ΑΠΕ, με ισχύ της τάξεως του 1,5 GW, θα τοποθετηθούν προς όφελος μεγάλων και ισχυρών «πράσινων» «επενδυτών».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ