ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Την εταιρεία ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε. επισκέφθηκε στο Άργος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. | | | |
Α. Τσίπρας
Την πρωτοπόρο εξαγωγική βιομηχανία της Αργολίδας ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε. επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Παρασκευής στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποίησε στο Άργος.
Ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας στις εγκαταστάσεις της και ενημερώθηκε για την κατασκευή των ηλιακών θερμοσιφώνων.
Από το 1979, λόγω της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας και της χρήσης τεχνολογίας αιχμής, η ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε. έχει καταφέρει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
Βασισμένη στην εμπειρία του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων προηγμένης τεχνογνωσίας, επιβραβευμένοι με πιστοποιητικά ποιότητας και απόδοσης, έχει φτάσει στην κορυφή της βιομηχανίας θερμοσιφωνικών συστημάτων ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα.

Η εταιρεία Δήμας Α.Ε.Β.Ε. είναι επίσης ένα από τα πρώτα μέλη της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ)
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε για το 2021 κατατάσσεται δεύτερη (2η) ανάμεσα στους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές ηλιακών συλλεκτών και έβδομη (7η) παγκοσμίως, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα αγοράς της Solrico.
Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευαν, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Γκιόλας, οι υποψήφιοι βουλευτές Γ. Γαβρήλος, Τάκης Παπαϊωάννου, Βιβή Σκούρτη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αγγελίνα Χατζοπούλου και αναπληρώτρια Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας, ο Σπύρος Αντωνόπουλος από την ΕΑΣ Αργολίδας και στελέχη του κόμματος στην Αργολίδα. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ