ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Θερμή υποδοχή του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | |
Αλέξης Τσίπρας
Την Αργολίδα και την πόλη του Άργους επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια μαζί με τοπικά στελέχη περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Άργους και συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους της πόλης που συνάντησε
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αργολίδας Γ. Γκιόλα, του υποψήφιους βουλευτές Γ. Γαβρήλο, Τάκη Παπαϊωάννου, Βιβή Σκούρτη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αγγελίνα Χατζοπούλου και αναπληρώτρια Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας και στελέχη του κομματος στην Αργολίδα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο κατασκευής Ηλιακών θερμοσιφώνων "Δήμας ΑΕΒΕ" όπου είχε συνομιλία με τους ιδιοκτήτες για την επαγγελματική τους δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα.
Το βράδυ της Παρασκευής ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Καλαμάτα και θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ