ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Επιστροφή του χειμώνα με πολύ κρύο και χιόνια - Πότε έρχεται και πάλι η άνοιξη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. | | | |
Μαρουσάκης
Ο καιρός αναμένεται να αλλάξει για λίγο, ωστόσο δεν θα αργήσει να επιστρέψει η άνοιξη.


Η άνοιξη έχει έρθει για τα καλά και η ηλιοφάνεια είναι το χαρακτηριστικό του καιρού εδώ και αρκετές ημέρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλεάρχο Μαρουσάκη, ο καιρός αναμένεται να αλλάξει καθώς θα πέσει αισθητά η θερμοκρασία ενώ έρχονται χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε ανάρτησή του: «Καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες μέχρι και τη Δευτέρα το μεσημέρι περίπου οπότε και στη συνέχεια μας έρχεται ένας σύντομος ανοιξιάτικος χιονιάς που θα φέρει και πολύ κρύο αλλά και χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα».

Σύμφωνα με τα προγνωστικά την Τρίτη (28/3), αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας και την Εύβοιας.

Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ στα πελάγη, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 και πιθανώς έως 9 μποφόρ!

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα. Στα κεντρικά και βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 12 με 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου. Τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Την Τετάρτη (29/3), η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά και θα κυμανθεί σε χαμηλές τιμές για την εποχή.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. Από την Πέμπτη επιστρέφει ξανά την άνοιξη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ