ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Καταβεβλημένος από το ταξίδι ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου έχασε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. | | |
Πολίστες
Ζωντανός για μια θέση στην πρώτη τετράδα της Α2, έμεινε ο ΟΦΗ, ο οποίος έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στο Ναύπλιο, το οποίο και κέρδισε με 18-3, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.


Η ανωτερότητα του ΟΦΗ ήταν ξεκάθαρη, ενώ ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Φιτσανάκης, είχε την ευκαιρία να δώσει πολύ χρόνο στα παιδιά απο τις υποδομές της ομάδας.

Πάντως, θα πρέπει να επισημάνουμε και το δύσκολο ταξίδι που είχε η ομάδα του Ναυπλίου, καθώς όπως είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, κάποιοι αθλητές ξεκίνησαν απο τις 3 το πρωί απο το Ναύπλιο, για το δύσκολο ταξίδι στην Κρήτη, γεγονός που επισήμανε στις δηλώσεις του σε μια ένδειξη Fair Play και ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης.

“Ξέρω ότι τα παιδιά του Ναυπλίου είχαν δύσκολη αποστολή για να ταξιδέψουν στην Κρήτη. Να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια. Εμείς, βάλαμε και τα νέα παιδιά, που το χρειαζόμαστε και ετοιμαζόμαστε για το σημαντικό παιχνίδι με τον Γέρακα”, ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Ο προπονητής του Ναυπλίου, Χρήστος Δημούλης, μίλησε στο Pisina.net για την χθεσινή ήττα της ομάδας του και δήλωσε:

«Είχαμε μια δύσκολη αποστολή χθες καθώς χρειάστηκε να ταξιδέψουμε αυθημερόν και μάλιστα καθημερινή μέρα στην Κρήτη και να αγωνιστούμε απέναντι σε μια μαχητική ομάδα. Παρά τις όποιες απουσίες, το Ναύπλιο έδωσε το παρόν, παίξαμε το παιχνίδι και πλέον συνεχίζουμε το ταξίδι μας έχοντας μπροστά αλλά 3 παιχνίδια και τα play out. 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ και να τους ευχαριστήσω προσωπικά και ειδικά τον φίλο και προπονητή Κώστα Φιτσανάκη για την εγκάρδια φιλοξενία τους. Όσον αφορά το πρωτάθλημα χθες είδαμε πολλές εναλλαγές σε θέσεις, πράγμα ευχάριστο γιατί δείχνει ένας υγιές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. 

Βλέπω μεγάλες μάχες να έρχονται σε play off και play out. Εμείς χαιρόμαστε που είμαστε μέρος αυτού καθώς λαμβάνουμε μέρος πρώτη φορα σε τέτοιο επίπεδο και με ομάδα σχεδόν αμιγώς Ναυπλιώτικη. Κοιτάμε το μέλλον αισιόδοξα».

ΟΦΗ – ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 18 – 3

Τα 8λεπτα: 5-0, 4-2, 5-0, 4-1.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ