ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ομάδα Γυναικών Άργους: Η οργή μας θα γίνει ποτάμι που θα τους πνίξει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 π.μ. | |
Ομάδα Γυναικών Άργους
Με το βλέμμα μας στραμμένο στο δολοφονικό έγκλημα στα Τέμπη που έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι , κύρια νέα παιδιά, εντείνουμε την αγωνιστική συλλογική δράση μας και με τη συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια που ξεδιπλώνονται όλες αυτές τις μέρες σ ολόκληρη τη χώρα.

Δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στους υπεύθυνους αυτής της τραγωδίας και την πολιτική όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων που θυσιάζουν τις ζωές μας για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων .

Είναι η ίδια πολιτική που μας καταδικάζει στη φτώχεια και την ανεργία , που κάνει τη ζωή της εργαζόμενης γυναίκας λάστιχο με τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, που μας στέλνει να δουλεύουμε ως τα βαθειά γεράματα με πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, που βγάζει τα σπίτια μας στο σφυρί, που μας αναγκάζει να πληρώνουμε αδρά στους ιδιώτες για την υγεία μας για τις ανάγκες των παιδιών μας.

Σήμερα όμως με τις τεράστιες δυνατότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορούν όλες αυτές οι σύγχρονες ανάγκες μας μπορούν να ικανοποιηθούν, αλλά σκοντάφτουν στα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και την πολιτική αυτών που τους υπηρετούν , κυβερνήσεις και αστικά κόμματα με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις τους ΕΕ ,ΔΝΤ , και την πολεμική τους ένωση, το ΝΑΤΟ. Αυτοί θεωρούν κόστος για το κράτος τις ανάγκες μας και τις μετατρέπουν σε εμπόρευμα και πηγή για νέα κέρδη.

Αντιπαλεύουμε όλους αυτούς , ασυμβίβαστα, μαχητικά και οργανωμένα και διεκδικούμε τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ που μπορούμε να κατακτήσουμε σήμερα τον 21ο αιώνα περπατώντας στο δρόμο που άνοιξαν οι αγώνες των εργατριών τους δυο προηγούμενους αιώνες.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τα εργατικά σωματεία , συνδικάτα και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που διοργανώνουν την Τετάρτη 8 ΜΑΡΤΗ στις 6.30 μμ στην Ενδεκάτη στο Ναύπλιο. Δεν θ’ αφήσουμε να συγκαλυφθεί ούτε να ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη.

Η οργή μας θα γίνει ποτάμι που θα τους πνίξει.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ