ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Οι απουσίες στοίχησαν βαθμούς στον Φείδωνα Άργους απέναντι στον Ίκαρο Πετρωτού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. | | |
Γυναικείο ποδόσφαιρο
Δεν τα κατάφερε ο Φειδων Άργους στο χθεσινό εντός έδρας ματς απέναντι στον Ίκαρο Πετρωτού. 

Τα κορίτσια του Φείδωνα πλήρωσαν τις σημαντικές απουσίες που είχαν και παρότι δικαιούνταν τουλάχιστον την ισοπαλία, ωστόσο δέχτηκαν το δεύτερο γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και γνώρισαν την ήττα με 1-2.
 
Ο Ίκαρος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ήταν κυρίαρχος για 30 λεπτά. Στο διάστημα αυτό κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με την Κετα. Από εκεί κι έπειτα ο Φειδων ισορρόπησε και ασκώντας ασφυκτική πίεση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56' με κεφαλιά της Βαλκανη από κορνερ της Τριανταφυλλου. Στη συνέχεια και ενώ ο Φείδων συνέχισε να πιέζει και να είναι κοντά στην ανατροπή, ο Ίκαρος βρήκε το γκολ της νίκης με ένα καταπληκτικό σουτ της Τσάμη στο 77'. Παρά την υπερπροσπάθεια των κοριτσιών στα τελευταία λεπτά, τίποτε δεν άλλαξε.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Φείδων έχασε την πρώτη θέση που κρατούσε από την αρχή του πρωταθλήματος, ενώ ο Ίκαρος απέδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέδρα του ΔΑΚ Κιβεριου ήταν σχεδόν γεμάτη με φίλους και των δύο ομάδων που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, παρά τη βροχερή μέρα.
 
Η οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ εύχεται περαστικά στην αθλήτρια του Ικάρου που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΦΕΙΔΩΝ (Τότσικας): Μούγιου, Χύκα, Παραλυκούδη (Κεχαγιά), Σταύρου, Βαλκάνη, Αρέστη, Γαλάνη, Κουκουμάνου, Δημητρίου (Τάτα), Τριανταφύλλου, Πάστρα

ΙΚΑΡΟΣ: Ψάλτη, Τζούρα, Παπακυριαζή, Κέτα, Βάτσικα, Τσαραντάνη, Κωστοπούλου, Συρμή, Ζώτου, Τσάμη, Κυριάκου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ