ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Τι ανάφερε στην ομιλία του ο Γ. Ανδριανός στην εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. |
Γ. Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας με θέμα «Η ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία και η δυνατότητα επιλογών».

Ο κ. Ανδριανός στον χαιρετισμό που απηύθυνε ευχήθηκε καλή δύναμη στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και καλή συνέχεια στο έργο της μεγάλης απούσας, της αείμνηστης Προέδρου του Συλλόγου Σούλας Παπαγεωργοπούλου η οποία έχοντας αφιερώσει τη ζωή και τη δράση της στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των ατόμων με αναπηρία στην Αργολίδα και ιδιαίτερα των παιδιών που την είχαν σαν δεύτερη μητέρα, έκανε το σημαντικό βήμα της δημιουργίας του ΚΔΑΠΑμεΑ Αργολίδας και ο επόμενος στόχος της που πρέπει τώρα να υλοποιηθεί με την στήριξη όλων είναι η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για τα οποία ο Σύλλογος έχει ήδη εξασφαλίσει το σχετικό οικόπεδο.

Ο κ. Ανδριανός επεσήμανε ακόμη ότι βασικό στοιχείο ενός πολιτισμένου κράτους είναι η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως τα άτομα με αναπηρία και η τρίτη ηλικία, ενώ αναφέρθηκε στην πιλοτική εφαρμογή της δράσης του Συνοδού Ατόμων με Αναπηρία και τόνισε ότι πρέπει να επεκταθεί για να καλύψει όλους όσοι έχουν την έχουν ανάγκη.

Τέλος, υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό και τον Διοικητή του ΕΦΚΑ ώστε να δημιουργηθεί Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) στην Αργολίδα και συγκεκριμένα το Άργος για την καλύτερη εξυπηρέτηση χωρίς ταλαιπωρία των πιστοποιούμενων συμπολιτών μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ