ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Στην Αργολίδα ο Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας - Επισκέψεις σε σχολεία και συνάντηση με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

Επίσκεψη Κοπτσή σε σχολείο
Από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στο Άργος ξεκίνησε την επίσκεψή του σε σχολικές μονάδες της Αργολίδας την Πέμπτη 30 Μαρτίου ο Γενικός Γραμματέας Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. κ. Αλέξανδρος Κόπτσης.
Ο κ. Κοπτσής που συνοδεύεται από τον βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανό, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου  Δ. Οικονομόπουλο, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης Αργολίδας Β. Πολύδωρα, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκαπιδευσης Αργολίδας Δ.. Σίδερη και στελέχη του υπουργείου, επισκέφθηκε στην συνέχεια τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.
Στη συνάντηση στο Δημαρχείο του Άργους όπου υπήρξε ενημέρωση από τον Δήμαρχο για όλα τα ζητήματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα στον Δήμο Άργους Μυκηνων, συμμετείχαν, 
ο Αντιδήμαρχος Δ. Κρίγγος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού Ν. Δελής κα.
Ο κ. Κόπτσης κατά την επίσκεψη του στην Αργολίδας αφενός θα έχει συναντήσεις με τοπικούς θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα της αρμοδιότητάς του και αφετέρου θα επισκεφτεί σχολικές μονάδες Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και να ανταλλάξει απόψεις με τους/τις εκπαιδευτικούς.
Στις 09:45 π.μ. θα παρευρεθεί στην αίθουσα του « ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » του Δήμου Άργους Μυκηνών όπου θα βραβευτούν οι ομάδες , της χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους , της καλαθοσφαίρισης μαθητριών του 3ου ΓΕ.Λ. Άργους και του ποδοσφαίρου μαθητριών του Ιδιωτικού Λυκείου ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ.
Στις 12:30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου, προκειμένου να ενημερώσει τόσο την εκπαιδευτική κοινότητα όσο και ευρύτερα την τοπική κοινωνία για θέματα που αφορούν την Α/θμια και τη Β/θμια Εκπαίδευση καθώς και την Ειδική Αγωγή
Επίσης ο κ. Κοπτσής θα παρευρεθεί στις 14:45 μ.μ. στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, όπου θα βραβευτούν οι ομάδες , της καλαθοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου , του ποδοσφαίρου μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, της πετοσφαίρισης μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, της πετοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ