ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Άργος: Ο Ραφαήλ - Σωτήριος Κοσμάς υποψήφιος με την "Πρωτοβουλία"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. | | |
Γιάννης Μαλτέζος
Ο Ραφαήλ - Σωτήριος Κοσμάς του Γεωργίου και της Χριστούλας, είναι ένας νέος άνθρωπος, 32 ετών, Πλοίαρχος Β’ Τάξης, απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού της Υδρας.

Αμέσως μετά την αποφοίτηση του εργάστηκε για χρόνια ως αξιωματικός Γέφυρας σε δεξαμενόπλοια ιδιοκτησίας Ωνάση (Sprinfield S.A.) και σήμερα εργάζεται ως Operations Manager σε Εταιρεία Ενοικίασης Θαλαμηγών στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε και κατοικεί στις Μυκήνες. Αγαπά και νιώθει περήφανος για τον τόπο του, όπου κάποια στιγμή ονειρεύεται να μεγαλώσει και την δική του οικογένεια. Παίζει μέχρι και σήμερα ποδόσφαιρο στην “Α.Ο. Μυκηναικός”, που αγωνίζεται στο Α2 τοπικό της ΕΠΣΑ.

Επιθυμεί να δει ανθρώπους της γενιάς του να αναλάβουν το τιμόνι της διαχείρισης στον τόπο του, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα των Μυκηνών, ενός ισχυρότατου “brand name”, και δεύτερου συνθετικού του ονόματος του δήμου μας, που όμως ούτε η συνολική εικόνα, ούτε οι κοινόχρηστοι χώροι συνάδουν προς αυτό.

Ο ίδιος έχει αναλάβει πολύ πιο δύσκολα τιμόνια στην ζωή του. Πήρε την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” να αγωνιστεί μαζί μας, γιατί θεωρεί χρέος του ως ενεργός πολίτης την ενασχόληση με τα δημοτικά που δεν θα 'πρεπε να είναι δικαίωμα μόνο ορισμένων ούτε δικαίωμα κληρονομικό.

Καλό Αγώνα και με τη Νίκη !

Γιάννης Μαλτέζος Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ