ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Επίσκεψη του βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανού στα έργα των νέων εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. | | |
Γ. Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε τα έργα των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου παρουσία του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νόμου Αργολίδας Πύραρχου Αναστάσιου Παππά και του Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Αντιπύραρχου Βασιλείου Γεωργόπουλου.
Το διώροφο κτήριο, συνολικού εμβαδού περίπου 720 τμ βρίσκεται σε χώρο περίπου 3 στρεμμάτων εντός του πρώην στρατοπέδου ΚΕΜΧ στο Ναύπλιο, στον Πέτρινο Λόχο, και θα στεγάσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και προσωρινά τη Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νόμου Αργολίδας έως ότου ολοκληρωθεί και εκεί η ανακαίνιση του υφιστάμενου κτηρίου της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της πόλης, έργο προϋπολογισμού περίπου 400.000 ευρώ μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα αίτημα δεκαετιών γίνεται επιτέλους πράξη. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αποκτά ένα κτήριο ασφαλές και λειτουργικό που αντανακλά τη σημασία, τον ρόλο και την προσφορά της στην τοπική μας κοινωνία. Ταυτόχρονα, η Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών θα στεγαστεί σε ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο της πόλης μας.
Όλοι όσοι συμβάλαμε σ’ αυτή την πολυετή διεκδίκηση αισθανόμαστε δικαίωση και ικανοποίηση γι’ αυτό το σημαντικό έργο που ανταποκρίνεται στην ιστορική ταυτότητα της πρώτης πρωτεύουσας της ελεύθερης Ελλάδας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ