ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Ξεχειλίζει η οργή σε όλη την Ελλάδα για την τραγωδία στα Τέμπη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | | |
πορεία διαμαρτυρίας
Ξεχειλίζει η οργή για την τραγωδία στα Τέμπη και για άλλη μια νύχτα μεγάλες πόλεις πήραν φωτιά…

Επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν χθες με επιθέσεις κουκουλοφόρων κατά τον ΜΑΤ, πετροπόλεμο και φθορές!

Στο Σύνταγμα μια ομάδα τουλάχιστον 40 ατόμων άρχισαν να ρίχνουν συγχρόνως φωτοβολίδες και μολότοφ προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Νωρίτερα  μαθητές και φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια ενώ στο Σύνταγμα η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους» διοργάνωσε σιωπηρή διαμαρτυρία στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνουν σιδηροδρομικοί, φοιτητές, μαθητές, σωματεία και φορείς για όσα συνέβησαν στα Τέμπη. Προετοιμάζεται νέο μεγάλο συλλαλητήριο την Κυριακή στην Αθήνα, στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.

ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Σε κινητοποιήσεις για τα γεγονότα στα Τέμπη προχώρησαν σήμερα Εργατικά Συνδικάτα σε πολλές πόλεις της χώρας.

Αγρίνιο 
Πορεία στους δρόμους της πόλης πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου, για το έγκλημα στα Τέμπη. «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε όπως και «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία».

Χίος Να μην περάσει η συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη απαιτούν με την κινητοποίησή τους εργαζόμενοι της Χίου.

Λάρισα «Οι νεκροί μας τα κέρδη τους. Η οργή μας να τσακίσει την πολιτική που μετρά τη ζωή μας ως κόστος», υπογραμμίζει το Εργατικό Κέντρο, στην μεγάλη συγκέντρωση στη Λάρισα.

Ναύπλιο 
Με κεντρικό σύνθημα «Στο βωμό του κέρδους θυσία οι νεκροί, δεν είναι δυστυχήματα είναι επιλογή» φοιτητές καθώς και εργατικά συνδικάτα διαδήλωσαν στην πόλη του Ναυπλίου.

Πάτρα Σιωπηρή διαμαρτυρία και στην Πάτρα για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. Πολίτες με μαύρα μπαλόνια σχημάτισαν συνθήματα ανάβοντας κεριά.

Κατερίνη Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τη θλίψη και την οργή τους και με συνθήματα όπως «Κέρδη βαμμένα στων φοιτητών το αίμα» και «το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα είμαστε η φωνή», δώσανε την υπόσχεση οτι τώρα δεν είναι ώρα να σιωπήσουμε. Ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για την Κυριακή 5 Μάρτη στις 11 π.μ. στον ΟΣΕ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ