ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες ο Φείδωνας Άργους από τον Αστέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 μ.μ. | | |
Γυναικείο ποδόσφαιρο
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ομάδα του Φείδωνα Άργους δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον ισχυρό Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1. 

Ο αγώνας διεξήχθη στο Γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», έδρα της ανδρικής ομάδας της ΠΑΕ, και προβλήθηκε ζωντανά σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24. 

Ο Αστέρας, ιδιαίτερα ενισχυμένος και με ένα από τα μεγαλύτερα φετινά budget σε όλες τις κατηγορίες του ποδοσφαίρου γυναικών, επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή και είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς να δημιουργήσει ωστόσο ευκαιρίες παρά μόνο από στατικές φάσεις, με εξαίρεση ένα σουτ της Μαρίνη στο δοκάρι στο πρώτο δεκάλεπτο.

Αντίθετα, η νεανική ομάδα του Φείδωνα, με τρεις σημαντικές ελλείψεις στην ενδεκάδα της, παρατάχθηκε με αμυντικό προσανατολισμό και οργανωμένες αντεπιθέσεις. Στο πρώτο μέρος μάλιστα κατάφερε να δημιουργήσει τρεις κλασικές ευκαιρίες (δοκάρι με την Τριανταφύλλου & δύο χαμένα τετ-α-τετ της Δημητρίου), τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας πίεσε περισσότερο και κατάφερε να προηγηθεί με την υψηλόσωμη Γαλλίδα Σιρς, που εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό ίσως λάθος της άμυνας του Φείδωνα. Λίγο αργότερα ήρθε το 2-0 για τον Αστέρα με πέναλτι που κέρδισε η Παντελάκη και μετέτρεψε σε γκολ η Μαρίνη.

Παρά την κόπωση, οι αθλήτριες του Φείδωνα αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 90’ με ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής της Πάστρα, ωστόσο δεν υπήρχε χρόνος για να ισοφαρίσουν το ματς.
Ο αγώνας αυτός ήταν μια σπουδαία εμπειρία για τα κορίτσια μας, που αγωνίστηκαν σε ένα όμορφο στάδιο, παρουσία εκατοντάδων θεατών και προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις ενάντια σε όλους και σε όλα.

Τρεις αγώνες πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών, η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου) και κρατά ακόμα την τύχη στα χέρια της.

ΦΕΙΔΩΝ (Τότσικας): Μούγιου, Κουκουμάνου, Σταύρου (Ξηνταροπούλου), Γκότση, Βαλκάνη, Αρέστη, Γαλάνη, Δημητρίου (Σαμπάνη), Παραλυκούδη (Κεχαγιά), Τριανταφύλλου, Πάστρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ