ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ποιοι ορίσθηκαν υπεύθυνοι σε Αργολίδα και Πελοπόννησο για τον εκλογικό αγώνα της Ν.Δ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. | | | |
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Τα πρώτα βήµατα στην κατεύθυνση της επαναφοράς του κοµµατικού µηχανισµού σε συνθήκη προετοιµασίας της «γαλάζιας» προεκλογικής εκστρατείας γίνονται αυτό το διάστηµα σε Μαξίµου και Πειραιώς

Τις αµέσως επόµενες ηµέρες και µε δεδοµένο ότι Μπρατάκος, Μαρινάκης και Νέζης θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των σχετικών ζυµώσεων από την ερχόµενη ∆ευτέρα, αναµένεται να κλείσουν οριστικά και οι λίγες εκκρεµότητες που παραµένουν σε επίπεδο συγκρότησης ψηφοδελτίων.

Μοναδική εξαίρεση η λίστα Επικρατείας του κυβερνώντος κόµµατος, η οποία συνιστά πεδίο ενασχόλησης αποκλειστικά του πρωθυπουργού. Παράλληλα, ολοκληρώνεται η ανανεωµένη εκδοχή του κυβερνητικού προγράµµατος της Ν.∆. υπό τον Ακη Σκέρτσο, στην οποία, εκτός των άλλων, θα συµπεριληφθούν παράµετροι που θα συνδέονται µε παρεµβάσεις σχετικά µε την ενίσχυση της ασφάλειας των µετακινήσεων των πολιτών.

Ο συντονιστής

Σε ό,τι αφορά τον οργανωτικό τοµέα, ο συντονιστής του εκλογικού αγώνα, Νίκος Χαρδαλιάς, µε τη συνδροµή του αναπληρωτή Χριστόφορου Μπουτσικάκη, προχωρά στο επόµενο στάδιο της προεκλογικής δοµής της Ν.∆., µε χρονοδιάγραµµα για τις εκλογές µε απλή αναλογική το διάστηµα 14-28 Μαΐου.

Μετά τη συγκρότηση της οµάδας στελεχών που θα έχουν υπ’ ευθύνη τους καθεµία από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, πλέον δηµιουργείται και ο πυρήνας των εκλογικών «νοµαρχών», των προσώπων, δηλαδή, που θα δραστηριοποιηθούν ανά νοµό, µε στόχο -σε συνεννόηση µε τις Νοµαρχιακές Οργανώσεις και τους επικεφαλής τους- να υπογραµµίζουν παραλείψεις και ανάγκες, αλλά και να εφαρµόζουν τη στρατηγική της Πειραιώς στις περιοχές της αρµοδιότητάς τους.

Ποιοι είναι


Τα 59 στελέχη, λοιπόν, που µπαίνουν δυναµικά στην εξίσωση της προεκλογικής µάχης είναι τα εξής: Νίκος Γερασιµίδης (Α’ Αθηνών), Βασίλης Κατσαρός (Β1 Βόρειος Τοµέας Αθηνών), Στάθης Σταθόπουλος (Β2 ∆υτικός Τοµέας Αθηνών), Αντώνης Ψαλλίδας (Β3 Νότιος Τοµέας Αθηνών), Θεόδωρος Κανναβός (Α’ Πειραιά), Θεόδωρος Κουναδέας (Β’ Πειραιά), Βασίλης Σιαδήµας (Α’ Ανατολικής Αττικής), Αρης Βίτσιος (Β’ ∆υτικής Αττικής), Θύµιος Αλεξανδρής (Αιτωλοακαρνανία), Παρασκευάς Γιαννόπουλος (Αργολίδα), Βασίλειος Σµπόνιας (Αρκαδία), Μάνος Αγγελάκης (Αρτα), Γιώργος Ασηµακόπουλος (Αχαΐα), Βασίλειος Βιττανόπουλος (Βοιωτία), ∆ηµήτρης Γεωργίκος (Γρεβενά), Γιάννης Μπίκος (∆ράµα), Ευάγγελος Κυριαζόπουλος (∆ωδεκάνησα), Γιάννης Βεζυργιαννίδης (Εβρος), Τάκης Νικολακέας (Εύβοια), Θάνος Τσαντήλας (Ευρυτανία), Γεώργιος-Αγις ∆ίγκας (Ζάκυνθος), Θεόδωρος Κόλλιας (Ηλεία), Σπυρίδων Μάµαλης (Ηµαθία), Κώστας ∆ανδουλάκης (Ηράκλειο), Σπύρος Βασιλείου (Θεσπρωτία), Αδαµάντιος Γάκης (Α’ Θεσσαλονίκης), ∆ηµήτρης Γιάννος (Β’ Θεσσαλονίκης), Αλέξανδρος Σπύρου (Ιωάννινα), Κώστας Κουρτίδης (Καβάλα), Ηλίας Τσαούσης (Καρδίτσα), Νίκος Παπαδόπουλος (Καστοριά), ∆ηµήτρης Σακαρετσάνος (Κέρκυρα), Ακριβή Χάραρη (Κεφαλληνία), Ηλίας Τάπρας (Κιλκίς), Κυριάκος Χαµουζάς (Κοζάνη), Γιώργος Αχλαδιώτης (Κορινθία), Χρήστος Ροϊλός (Κυκλάδες), Γιώργος Πέτραινας (Λακωνία), Νίκος Μουζακιάρης (Λάρισα), Κωνσταντίνος Γιαννουλάκης (Λασίθι), Θεόδωρος ∆όντσιος (Λέσβος), Θανάσης Μαυροµάτης (Λευκάδα), Ταξιάρχης Ζαλοκώστας (Μαγνησία), Αλέκος Κόκκαλης (Μεσσηνία), Γιάννης Γιαρέντης (Ξάνθη), ∆ηµήτρης Γαλαµάτης (Πέλλα), Γιώργος Γκαζέπης (Πιερία), Θεόδωρος Τζαρούχης (Πρέβεζα), ∆ηµήτρης Αγαπίου (Ρέθυµνο), Γιώργος Κουκουράβας (Ροδόπη), Μανώλης Κουτουλάκης (Σάµος), Γιάννης Πάιδας (Σέρρες), ∆ηµήτρης ∆ρακάκης (Τρίκαλα), Γιάννης Τσατσάνης (Φθιώτιδα), Ηλίας Πλιόγκας (Φλώρινα), Γιώργος Καραούλης (Φωκίδα), Μιχάλης ∆εµέστιχας (Χαλκιδική), Θεόδωρος Νίνος (Χανιά) και Βασίλειος Κοτρώνης (Χίος).

Οι «περιφερειάρχες»

Οι προαναφερθέντες θα έχουν αναφορά στη δράση των 13 εκλογικών περιφερειαρχών, που είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαµάνης στην Περιφέρεια Αττικής, ο προϊστάµενος στη Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, Γιώργος Κατσαούνος, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο γ.γ. του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και πρώην δήµαρχος Μελισσίων, Μανώλης Γραφάκος, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο πρώην δήµαρχος Χαλκιδέων Χαράλαµπος Μανιάτης στην Περιφέρεια Κρήτης, ο γ.γ. του ΕΟΤ, ∆ηµήτρης Φραγκάκης, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο διευθυντής της Κ.Ο. της Ν.∆., Μπάµπης Σιάτρας, στην Περιφέρεια ∆υτικής Μακεδονίας, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕ∆ Σάκης Ιωαννίδης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕ∆ και πρώην δήµαρχος Χαϊδαρίου, ∆ηµήτρης Μαραβέλιας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η γ.γ. του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, στην Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας, ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών, Αθανάσιος Μπαλέρµπας, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο πρόεδρος του Οικονοµικού Επιµελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Γεωργιάδης, στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο γ.γ. του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάνος Λογοθέτης, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο γ.γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Γραμματεία

Οι εκλογικοί περιφερειάρχες είναι πλαισιωµένοι από µια οργανωτική Γραµµατεία, που θα τους στηρίζει και θα θέτει τις προτεραιότητες της στρατηγικής και των αποστολών που θα αναλαµβάνουν. Σε αυτή συµµετέχουν στελέχη πρώτης γραµµής, που δρουν από τη δεκαετία του ’90, µε εφαλτήριο το τότε στρατηγείο της ∆ΑΠ και της ΟΝΝΕ∆ στην οδό Νικηταρά. Πρόκειται για τους Σπύρο Σταυρίδη, Σωτήρη Τσουλουχά, Θανάση Τσόβολο, Σταύρο Σιέµπο, Χάρη Χατζηχαραλάµπους, Μανίνα Ζαννή και Ελενα Ράπτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ