ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας τη Καθηγήτρια Παθολογίας Γαρυφαλλιά Πουλάκου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 π.μ. | | |
Γαρυφαλλιά Πουλάκου
 Ο Δήμος Ναυπλιέων την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, θα βραβεύσει στο Βουλευτικό την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παθολογίας – Λοιμώξεων της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» Γαρυφαλλιά Πουλάκου, για την πολύτιμη συνεισφορά της στην Ιατρική Επιστήμη.

Η Γαρυφαλλιά Πουλάκου συμμετείχε σε ερευνητικές ομάδες για την αντιμετώπιση λοιμώξεων σε βαρέως πάσχοντες και ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς (ΜΕΘ, ογκολογικούς, HIV) ενώ από το Μάρτιο του 2020 ως σήμερα παρέχει αδιαλείπτως τις υπηρεσίες της στην Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία στη θεραπεία των ασθενών με COVID-19.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων έκανε δεκτή την εισήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου για τη συμβολική τιμητική βράβευση της Γαρυφαλλιάς Πουλάκου μιας δυναμικής γυναίκας του τόπου μας, δείχνοντας εμπράκτως την εκτίμηση και τον σεβασμό που πρέπει να έχουμε στο γυναικείο φύλο.

Στο πρόσωπό της, τιμάμε έναν αγώνα ανιδιοτελούς πορείας και κοινωνικής προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας, μια αέναη προσπάθεια στον τομέα της υγείας, προς όφελος του κοινού καλού.

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει να τιμά γυναίκες «Πρότυπα» του δημόσιου βίου που λειτουργούν μέσα από το έργο τους επιδραστικά, σε σημαντικούς τομείς της Κοινωνίας μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ