ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με τον Βουλευτή Κώστα Βλάση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Κωστούρος
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στο Δημαρχείο του Δήμου Ναυπλιέων τον βουλευτή Αρκαδίας και πρώην υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα τέθηκαν γενικότερα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας καθώς και ζητήματα που αφορούσαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στη διάρκεια της συζήτησης ενημέρωσε επίσης τον κ. Βλάση για όλα τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο Δήμο καθώς και τον σχεδιασμό από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής της προβολής του Δήμου Ναυπλιέων ενόψει των διακοπών του Πάσχα αλλά και της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και ανανέωσαν την επικοινωνία τους για το προσεχές διάστημα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν , ο προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σταύρος Αυγουστόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Λεβεντογιάννης, Παναγιώτης Λέντζος, Κώστας Ρούτουλας, Γιώργος Δρούγκας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γιάννης Μπούνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τάσος Ζαφείρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου Νικος Χρόνης, ο Γ.Γ. του δήμου Παναγιώτης Μπούκουρης και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Θεοδωρακίδης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ