ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ομοσπονδία Πωλητών Υπαίθριων Αγορών: Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εμποροπανήγυρη της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:25:00 μ.μ. | |
Πανηγύρι
Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος , η Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, παραβρέθηκε στο Ναύπλιο για να ελέγξει ζητήματα που αφορούσαν την εύρυθμη λειτουργία της εμποροπανήγυρης της Ευαγγελίστριας. 

Μεταξύ των άλλων ελέγξαμε αν πωλούνταν απομιμήσεις προϊόντων «μαϊμούδες » γιατί το παραεμπόριο είναι αθέμιτος ανταγωνισμός για τα μαγαζιά του τόπου σας, αν τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα , αν ο δήμος είχε εκδώσει τις απαιτούμενες εγκρίσεις συμμετοχής, αν μερίμνησε για την τοποθέτηση χημικών τουαλετών και τη φύλαξη της εμποροπανήγύρης. 

Η Ομοσπονδία εκπροσωπεί ένα κλάδο τον εμπορίου με όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις που ορίζει ο ν.4849/21 και δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα προασπίζοντας τα συμφέροντα των φυσικών μελών , των μελών των σωματείων μας και διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και τη νομιμότητα στη διενέργεια των βραχυχρόνιων αγορών σε διάφορες πόλεις όπως Ζάκυνθο , Χαλκίδα Ωρωπό, Αρχ. Ολυμπία , Λειβαδιά, Λάρισα, Θήβα κ.λ.π. 

Από τους ελέγχους που πραγματοποιήσαμε αποδείχτηκε ότι ο Δήμος εφάρμοσε καθ' όλα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και τη νομιμότητα στη λειτουργία της αγοράς καθώς και την υψηλή ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες καθιστώντας τη φετινή διοργάνωση ιδιαιτέρως επιτυχή. 

Για το λόγο αυτόν νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Κωστούρο Δημήτριο καθώς και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Λυκομήτρο για την άψογη συνεργασία , χάριν στην οποία επιτεύχθηκε η ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ