ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ενημερώθηκαν μαθητές του 1ου Λυκείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | | |
αφίσα
Την Πέμπτη 6/4/2023 μαθητές/τριες της Α΄ Λυκείου παρακολούθησαν διαδικτυακή ενημέρωση στα πλαίσια του μαθήματος της Βιολογίας με θέμα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα -Αντισύλληψη από τον κ. Βασίλειο Καρούντζο, MD, PhD, IFEPAG, Μαιευτήρα Χειρουργό Γυναικολόγο, εξειδικευμένο στην Παιδική - Εφηβική Γυναικολογία .

Ο γιατρός αρχικά ανέπτυξε με ενδιαφέροντα και παραστατικό τρόπο το θέμα μέσω μιας σύντομης παρουσίασης και στη συνέχεια οι μαθητές/τριες του έθεσαν ερωτήσεις και ανέπτυξαν προβληματισμούς που τους δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του αντίστοιχου κεφαλαίου στο μάθημα της Βιολογίας φέτος. Ακολούθησε μια εξαιρετικά διαφωτιστική συζήτηση.

Τα παιδιά έλυσαν απορίες σχετικά με τα εμβόλια, τις ασθένειες και τους τρόπους αντιμετώπισής
τους, αλλά και για θέματα όπως ο τοκετός και οι επιπλοκές της εγκυμοσύνης .

Ενημερώθηκαν για ζητήματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον τους ως ενήλικες από τον ειδικό επιστήμονα ,παρακολουθώντας τον με ενδιαφέρον και αυτός στο τέλος τους έδωσε συγχαρητήρια γι' αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό για την ανταπόκριση στην πρόσκληση που του έγινε από την καθηγήτρια του σχολείου Πραχάλη Αυγή, η οποία οργάνωσε τη δράση αυτή για το σχολείο μας.

1ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ