ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Παρουσίαση καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου σε Ισπανούς εκπαιδευτικούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:13:00 μ.μ. | |
Erasmus ΚΑ121
Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus ΚΑ121 το 4o Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου υποδέχτηκε 2 εκπαιδευτικούς από το Burgos της Ισπανίας για παρακολούθηση εργασίας, από τις 31/3/2023 έως τις 6/4/2023.
Οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν καινοτόμα εκπ/κα προγράμματα σε τάξεις του σχολείου μας, ξεναγήθηκαν στο Παλαμήδι και σε σημεία ενδιαφέροντος της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου από τους μαθητές της Ε Τάξης καθώς και στην Εθνική Πινακοθήκη από τους μαθητές της ΣΤ Τάξης.
Η φιλοξενία μας είχε οργανωθεί από τη Δ/ντρια του σχολείου κ. Τζανή Γεωργία, την ομάδα των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στα προγράμματα Erasmus του σχολείου μας και συγκεκριμένα την Αισώπου Αικατερίνη, Γκολέμη Αναστασία, Γουγουτσά Ιφιγένεια, Γουγουτσά Χρύσα, Δρίτσα Αικατερίνη, Καββαδία Ευαγγελία, Κωνσταντινίδου Νίκη και Μελά Ουρανία καθώς και από τους εκπαιδευτικούς Γεωργόπουλο Σωτήρη, Κατσούρη Γεώργιο, Τσουρούνη Αναστασία και Τάτση Κωνσταντίνο. Οι εκπαιδευτικοί από την Ισπανία έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την υποδοχή και την φιλοξενία εκπαιδευτικών και μαθητών.
Η ΔΕΥΑ Ναυπλίου μια φορά ακόμα βοήθησε την παρουσίαση μέρους των προγραμμάτων μας με τον εκπρόσωπο της κ. Πατάτση.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το label art για την δωρεάν εκτύπωση φυλλαδίων-οδηγών ξενάγησης για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ