ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Ολόκληρη η ομιλία του υπ. βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Πουλά στην Αγία Τριάδα Μιδέας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. | | |
Ανδρέας Πουλάς
Σε μία κατάμεστη αίθουσα από κόσμο που τον υποδέχθηκε με θέρμη και ενθουσιασμό ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προεκλογική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας Μιδέας.

Ο κ. Πουλάς εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην ομιλία του τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εκείνον καθώς πραγματοποιείται στον τόπο καταγωγής του ανάμεσα σε συμπολίτες και συγχωριανούς του που πριν από τέσσερα χρόνια τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον ανέδειξαν βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πάλεψε και συνεχίζει να παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες τους.

Στην ομιλία του ο κ. Πουλάς αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας για την Αργολίδα όπως για τον Ανάβαλο και το πρόβλημα της λειψυδρίας, τα προβλήματα των νοσηλευτικών μονάδων Άργους και Ναυπλίου, την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων, τη δημιουργία Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, την ενίσχυση των κέντρων υγείας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και την αναβάθμιση των λιμενικών τμημάτων του νομού.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Αργολίδας αλλά και στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την οικονομική ανακούφιση των αγροτών.

-Τη μείωση του κόστους παραγωγής ειδικά για τα αγροτικά εφόδια και τα καύσιμα, με μηδενισμό του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο για την περίοδο της κρίσης.

-Τη στήριξη ενεργειακών κοινοτήτων μεταξύ αγροτών, για παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

-Την καθολική προστασία της αγροτικής γης από κατασχέσεις.

-Την καθιέρωση του ακατάσχετου και αφορολόγητου των επιδοτήσεων, αποζημιώσεων και ενισχύσεων των αγροτών.

-Την επικαιροποίηση του Κανονισμού Ασφάλισης ΕΛΓΑ, με επέκταση της κάλυψης καταστροφών στο ζωικό, φυτικό κεφάλαιο που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή.

-Την ολοκλήρωση εντός έτους όλων των διαδικασιών για τα προγράμματα της νέας ΚΑΠ. Με συγκεκριμένες ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων, αξιολόγησης και πληρωμής.

-Την κατάργηση της πολιτικής του επιλαχόντα δικαιούχου, μέσα από σωστό προγραμματισμό των πόρων και όχι σπατάλη σε επιδόματα.

Ο κ. Πουλάς ζήτησε από τους παριστάμενους στις εκλογές της 21ης Μαϊου να δώσουν την ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ και να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του προκειμένου να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή και τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι το κίνημα που αντιπροσωπεύει από το 1981 την πρόοδο, τη μεταρρύθμιση και την αναγέννηση της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ πήγε την χώρα μπροστά, επιτυγχάνοντας αναδιανομή του πλούτου για τους φτωχούς και τους ευάλωτους, για τη μεσαία τάξη και τους αγρότες, για τους εργάτες, για τους δημόσιους υπαλλήλους, για τη νεολαία. Το ΠΑΣΟΚ έδωσε ζωή στην περιφέρεια με την κατασκευή υποδομών, οδικών αξόνων, νοσοκομείων και πανεπιστημίων. Το ΠΑΣΟΚ έδωσε εθνική υπερηφάνεια στους Έλληνες και έβαλε την χώρα στην πολιτική πρωτοπορία της Ευρώπης. Του αξίζει να επιστρέψει εκεί που είναι η φυσική του θέση: στην κυρίαρχη εκπροσώπηση των δημοκρατικών πολιτών απέναντι στη Δεξιά και στη λαϊκιστική αριστερά. Γι’ αυτό σας ζητώ να δώσετε στο ΠΑΣΟΚ την ψήφο σας.»

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ