ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα λάβει μέρος στις Εθνικές εκλογές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. |
Ε.Σ.Υ.
Ανακοινώνουμε επίσημα σήμερα την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 ότι ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα λάβει μέρος στις Εθνικές εκλογές που θα εκτελεστούν στις 21 Μαΐου με ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο στην Ελληνική επικράτεια.


Καλούμε όλους τους Έλλην πολίτες αλλά και οποιονδήποτε διαμένει στον Ελλαδικό χώρο που έχει το δικαίωμα να ψηφίζει αλλά και τους Έλληνες του εξωτερικού να μας τιμήσουν με την ψήφο τους ώστε να σταματήσει κάθε κατάπτωση, κάθε ψεύδος και κάθε άδικο που τόσα χρόνια συμβαίνει στη ζωή και στον βίο μας.

Όλο το σώμα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι έτοιμο και ικανό να αναλάβει τις ευθύνες όλου του Ελλάνιου έθνους, να επανορθώσει κάθε βλάβη που έχει συμβεί διαχρονικά από κακόβουλες συμφωνίες και προδοσίες και με την αλήθεια του δικαίου να δημιουργήσει την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με αληθινό πλούτο για μια υπαρκτή ανάπτυξη και μια απόλυτη ανθρώπινη διαβίωση όπως μας επιβάλλει η δημιουργική φυσιολογία μας.

Έχετε τον απόλυτο σεβασμό μας όλοι οι Έλλην άνθρωποι και Ορκιζόμαστε ότι δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί αλλά και να συμβεί κανένα άδικο, κανένα ψεύδος, Ορκιζόμαστε ότι όλα θα εισέλθουν στην αληθινή ορθή τους θέση.

Η Ελλάς μας, η Μητέρα των Μητέρων μας θα ξαναπάρει στον πλανήτη την θέση που της αρμόζει.

Οι Έλληνες θα δημιουργήσουν ξανά πολιτισμό γιατί είναι η Αρχή μας, δρώντας ως πραγματικοί πολίτες, ενεργώντας συλλογικά, εφαρμόζοντας την πραγματική δημοκρατία που δεν είναι καν πολίτευμα αλλά είναι η εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων των ίδιων των πολιτών μετέχοντας κρίσεως και αρχής.

Η Αρχή Αληθινού Κράτους εμπεριέχει τρία γεγονότα (το γεγονός είναι η αλήθεια, η αλήθεια είναι γεγονός) το περιβάλλον, την οικονομία και την ασφάλεια που ασφαλίζει τον εαυτό της και τα δυο πρώτα, αυτή είναι η απόλυτη μονάδα του στόχου και του σκοπού της αληθινής πολιτικής της ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ των Έλλην Ανθρώπων.

Επομένως Έλληνα πολίτη ζητούμε την ψήφο σου μαζί με σένα στο παρόν σου, όπου η ψήφος αυτή τη φορά θα έχει ουσία, γιατί ΕΣΥ είσαι η ουσία που θα μας δώσεις δικαίωμα στην εξουσία για να εκτελέσουμε το Ορθό, το Αληθινό, το Δίκαιο.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ