ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Η ΝΔ στηρίζει τον τόπο μας και εμείς βγαίνουμε μπροστά, δυνατά!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 μ.μ. | | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Η κ. Σόνια Τάνταρου -Κρίγγου υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω επ’ αφορμή της σημερινής επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα σηματοδοτεί την έναρξη δύο σημαντικών έργων για την περιοχή μας. Τόσο η υπογραφή της σύμβασης του έργου σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7, όσο και η κατασκευή της μαρίνας Ναυπλίου είναι έργα με θετικό αποτύπωμα: δημιουργούν νέες και καλές θέσεις εργασίας, διευκολύνουν την ευχερέστερη μετακίνηση προσώπων και προϊόντων ενώ καθιστούν τον τόπο ελκυστικό για ποιοτικό τουρισμό που θα ενισχύσει την τοπική οικονομία και θα αναδείξει τον πολιτιστικό του πλούτο. Είναι έργα που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προώθησε σε συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού και τους δίνει πλέον «σάρκα και οστά» αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και τη στήριξή της στον τόπο μας.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου η ΝΔ θα λάβει και πάλι την ισχυρή εντολή για να συνεχίσει η χώρα μας να πηγαίνει μπροστά γιατί όλες και όλοι, κάνοντας τις δέουσες συγκρίσεις με το πρόσφατο παρελθόν, πλέον ξέρουμε και είναι βέβαιο ότι ούτε τη στασιμότητα ούτε την οπισθοδρόμηση επιθυμούμε. Η Αργολίδα μας, για άλλη μια φορά, θα σταθεί στην εμπροσθοφυλακή και σε αυτόν τον αγώνα και θα έχει πιο δυναμική εκπροσώπηση, για να διεκδικήσει ακόμη περισσότερα. Η φωνή της στην επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τη Βουλή θα είναι πιο δυνατή. Για να λάβει ο ευλογημένος τόπος μας όσα του αναλογούν και του αξίζουν. Για να βγει Μπροστά, Δυνατά!»

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ