ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΚΚΕ Αργολίδας: Μια ωραία ατμόσφαιρα όλοι τους!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. |
ΚΚΕ Αργολίδας
«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει πολύ με το πρόγραμμα που είχε ο Κώστας Καραμανλής και η ΝΔ», είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος. 

Σε συνέντευξή του, μάλιστα, ενημερώνει ότι δεν έπεσε από τον ουρανό η συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού γνώριζε τον Τσίπρα από το 2007 και στη συνέχεια, αφού ταλαντεύτηκε λίγο με τον Μεϊμαράκη στις εσωκομματικές εκλογές του 2015, έγειρε οριστικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ως σύμβουλος της τράπεζας επενδύσεων, είδε «έναν πρωθυπουργό (σ.σ. τον Τσίπρα) που μοχθούσε και πάλευε για το καλό της χώρας»!

Φαίνεται πάντως πως ήταν μοιραίο να συναντηθούν ο Αντώναρος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού και ο Τσίπρας την ίδια ακριβώς άποψη έχει για τη ΝΔ: Ότι ήταν μια χαρά κόμμα, αλλά ο Μητσοτάκης την ξεστράτισε από τις αξίες της! 

Για τέτοιο ξέπλυμα μιλάμε! 

Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε, αφού τις ίδιες αξίες μοιράζονται όλα τα αστικά κόμματα. Και μετά εγκαλούν το ΚΚΕ που λέει το αυτονόητο.

Γι’ αυτό ψήφισαν όλοι μαζί το τρίτο μνημόνιο και εφάρμοσαν τα άλλα δυο. Γι’ αυτό στελέχη του ΠΑΣΟΚ νιώθουν «σαν στο σπίτι τους» στον ΣΥΡΙΖΑ, ή στελεχώνουν ψηφοδέλτια της ΝΔ. Γι’ αυτό πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχαν και ως υπουργοί στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, όπως ο Κεδίκογλου, βρίσκουν φιλόξενη στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό κόμματα όπως η Ελ. Λύση αισθάνονται «ανασφάλεια» ότι η ΝΔ θα τους «κλέψει» βουλευτές για να κάνει κυβέρνηση. «Μια ωραία ατμόσφαιρα» είναι όλοι τους, που μπορεί να τους τη χαλάσει μόνο η ενίσχυση του ΚΚΕ, και στις εκλογές.

ΤΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ