ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Το Ναύπλιο στις πρώτες προτιμήσεις των επισκεπτών για το Πάσχα - Τι αναφέρουν επισκέπτες και επαγγελματίες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | |
Μπούρτζι
Τις ημέρες του Πάσχα, τουρίστες από Ελλάδα και εξωτερικό επιλέγουν το Ναύπλιο για να γιορτάσουν την Ανάσταση του Κυρίου.

Τουρίστες συρρέουν στο Ναύπλιο, το οποίο αυτή την περίοδο έχει υψηλή επισκεψιμότητα, γεμίζοντας με ανακούφιση τους επιχειρηματίες.

Προτάσεις υπάρχουν πολλές όμως η απόδραση σε κοντινούς προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας με το αυτοκίνητο όπως το Ναύπλιο είναι η καλύτερη λύση όπως φαίνεται για αρκετούς Αθηναίους καθώς οι κρατήσεις διαμονής φθάνουν το 98%.

Τα έξοδα της μετακίνησης για βενζίνη και διόδια μαζί με την επιστροφή είναι στα 52 ευρώ .Οι τιμές διαμονής ξεκινούν από 50 ευρώ την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο και μπορεί να φθάσουν στα 500 ευρώ στα ακριβότερα ξενοδοχεία .

Μια τετραμελής οικογένεια δηλαδή θα χρειαστεί να διαθέσει για ένα τριήμερο ακόμη κι αν επιλέξει τη φθηνότερη λύση περίπου 350 ευρώ μόνο για διαμονή και μετακίνηση.

«Οι κρατήσεις είναι πολυήμερες πάνω από 3 μέρες οι πληρότητες είναι πολύ υψηλές στα ξενοδοχεία μας .Υπάρχουν και πάρα πολύ όμορφες περιοχές λίγο έξω από το Ναύπλιο είτε μείνουν στο Άργος είτε στο Τολό η απόσταση είναι 10 λεπτά με το αυτοκίνητο», σχολίασε η Κατερίνα Ψυχογιού, μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων του Ναυπλίου.

Στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ μίλησε ο Περικλής Μπελίτσιος που έκανε λόγο για πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα με τους επαγγελματίες του τουρισμού να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες της πόλης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ