ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Συνάντηση με το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού είχε αντιπροσωπεία της «Ναυπλία Ενωμένη»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. | | | |
Δημήτρης Παπαδημόπουλος
Την Παρασκευή 31-03-2023, αντιπροσωπεία της «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλο, συναντήθηκε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού.

Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στους επαγγελματίες του Τολού το έργο της ανάπλασης της κεντρικής οδού Μπουμπουλίνας – Σέκερη, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές του Φεβρουαρίου. Η έλλειψη ενημέρωσης από τη δημοτική αρχή για το ακριβές χρονοδιάγραμμα του έργου και η αρνητική δημοσιότητα που παρατηρείται στο διαδίκτυο, με εικόνες και δημοσιεύματα που αφορούν στις εργασίες έχουν ήδη οδηγήσει σε ακυρώσεις κρατήσεων στα καταλύματα. Η διαφαινόμενη καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου θα οδηγήσει σε μείωση των εσόδων των επαγγελματιών της περιοχής.

Η «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» αφουγκράζεται την αγωνία των επαγγελματιών και καλεί τη δημοτική αρχή να παράσχει έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση προς την τοπική κοινωνία, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου, πριν την έναρξη του καλοκαιριού, διαφορετικά θα η οικονομική καταστροφή θα είναι αναπόφευκτη.

Στο περιθώριο της συνάντησης, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που σχετίζονται με την τουριστική προβολή του Τολού, την ανάγκη υποστήριξης των σχετικών δράσεων από το Δήμο, την προοπτική δημιουργίας καταδυτικού πάρκου που θα προσδώσει μεγάλη τουριστική ώθηση, τη βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας, την ανάληψη δράσεων ανακύκλωσης, καθώς και την ανάγκη προστασίας του παραλιακού μετώπου με τα κατάλληλα τεχνικά έργα.

Η «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» δεσμεύεται ότι, ως δημοτική αρχή, θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την αποτελεσματική διαχείριση των θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, τόσο για την τουριστική προβολή όσο και για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, με τη δρομολόγηση των απαραίτητων δράσεων και έργων.

Δημήτρης Παπαδημόπουλος
Υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ