ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Γεώργιος Σταμάτης για τη μαρίνα Ναυπλίου: Τώρα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να επενδύσουμε στη μελλοντική μας ανάπτυξη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:17:00 μ.μ. | | |
Γεώργιος Σταμάτης
Το έργο της Μαρίνας Ναυπλίου πρόκειται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις μελλοντικές εξελίξεις στην Ελλάδα. 

Είναι ένα σαφές παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μπορούν να δημιουργήσουν σενάρια win-win για όλους τους εμπλεκόμενους.

 Η συμβολή του Δήμου και της παράταξης του Ναύπλιο. Επόμενη μέρα. είναι μεγάλης σημασίας, όχι μόνο για το άμεσο παρόν αλλά και για το μακροπρόθεσμο μέλλον.

Η συνεργασία πολλών φορέων και ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα την υπογραφή μιας σύμβασης που θα έχει διαρκή αντίκτυπο στην κοινότητα. 

Το έργο υπόσχεται να φέρει περισσότερους τουρίστες, να δημιουργήσει περισσότερα έσοδα, να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας και να δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία. 

Ταυτόχρονα, θα τα κάνει όλα αυτά με σεβασμό στην ιστορία και το περιβάλλον της περιοχής, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνει ένας μοναδικός προορισμός για τα επόμενα χρόνια.

Ως πολιτικός μηχανικός και εκπρόσωπος της Τεχνικής Κατασκευαστικής Επιχείρησης V.STAMATIS στο Ναύπλιο, πιστεύω ότι τώρα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να επενδύσουμε στη μελλοντική μας ανάπτυξη. 

Με την εκτεταμένη γνώση και την εμπειρία μου στον κλάδο, είμαι βέβαιος ότι τώρα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια τους πιθανούς κινδύνους και να δούμε τη σκληρή δουλειά μας, να αποδίδει καρπούς.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Βασ. Σταμάτης
Πολ. Μηχανικός
Πρόεδρος Δ.Σ. V.STAMATIS ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος – Ναύπλιο.Επόμενη μέρα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ