ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Για να κάνουμε πράξη τη δικαιοσύνη και στον χώρο του περιβάλλοντος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 π.μ. | | |
Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας
Το μέτρο, η περιφρόνηση των ορίων σε όλη την ακτογραμμή της Ερμιονίδας έχει χαθεί.

Οι καταχρηστικές περιφράξεις, οι πανύψηλοι πετρόχτιστοι τοίχοι, το κλείσιμο των παραλιών, οι ιδιωτικοί μόλοι, έχουν δημιουργήσει ένα τετελεσμένο , έναντι στην ολιγωρία και σε πολλές περιπτώσεις ύποπτη σιωπή της Κεντρικής Εξουσίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο επεκτατισμός, η κερδοσκοπία, ο κατατεμαχισμός του φυσικού τοπίου, η επίθεση στον πολιτισμό των ορίων, με το φαινόμενο να εξαπλώνεται, να γιγαντώνεται.

Η καταπάτηση του αιγιαλού, η οκοπεδοποίηση και το χτίσιμο των δασικών εκτάσιων, ο «τραπεζοκαθισμένος» πολιτισμός μας, η πλήρης εγκατάλειψη των υγροβιότοπων της Ερμιονίδας και της Αργολίδας, οι αισθητικές αξίες καταβαραθρώνονται.

Τα όρια όμως αποτελούν μέρος της κοινής μας ελευθερίας, των κοινών μας δικαιωμάτων.

Ο αγώνας για τη δικαιοσύνη έναντι της αδικίας, ο αγώνας για την ισότητα, για τα ίδια δικαιώματα, για δημοκρατία, θεμελιώδεις έννοιες, δίνεται σήμερα προκειμένου να φύγει η Κυβέρνηση των επιτελικά αχρήστων και να έρθει μία Προοδευτική Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ