ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Επισκέψεις του βουλευτή Αργολίδας Α. Πουλά σε δημόσιες υπηρεσίες, δομές υγείας, συλλόγους και καταστήματα του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | | |
Χειραψίες
Ο Ανδρέας Πουλάς επισκέφθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 δημόσιες υπηρεσίες, δομές υγείας, συλλόγους και καταστήματα στην πόλη του Άργους.
 
Συνομίλησε με τους υπαλλήλους, τους επιχειρηματίες αλλά και τους απλούς πολίτες για τα προβλήματα τους, τις ανησυχίες τους και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
Συγκεκριμένα βρεθήκαμε :

1. Στην Δ.Ο.Υ. Άργους και στο Τμήμα Α' Κοινωνικής Ασφάλισης Άργους του ΕΦΚΑ. Οι εικόνες των άδειων γραφείων λόγω της υποστελέχωσης και η αγωνία των λιγοστών υπαλλήλων για το μέλλον τους ήταν εύγλωττες.

2. Στο Κ.Υ. Άργους όπου και εδώ το λιγοστό προσωπικό καταβάλει τεράστια προσπάθεια ώστε να προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

3. Στο Δασονομείο Άργους, όπου στεγάζεται και η πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή Ν. Αργολίδας με διπλά καθήκοντα για τους λιγοστούς και εδώ εργαζομένους.

4. Στο ΚΠΑ2ΔΥΠΑ Άργους όπου η στελέχωση του ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα και τα προβλήματα λιγότερα.

5. Στα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη" όπου ξεναγηθήκαμε στον χώρο και συνομιλήσαμε εγκαρδίως με την πρόεδρο του συλλόγου.

6. Σε καταστήματα της περιοχής όπου συνομιλήσαμε με επιχειρηματίες, εργαζομένους και απλούς πολίτες για τα τοπικά προβλήματα, τα εργασιακά αλλά και για την οικονομία και το εμπόριο.
Το μήνυμα παραμένει ένα: Στις 21 Μαΐου δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής. Προχωράμε δυνατά με την κοινωνία, για την κοινωνία. Για μια Αργολίδα που αγαπάμε, σε μια Ελλάδα που θέλουμε!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ