ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Την Ευαγγελίστρια και το Νοσοκομείο Ναυπλίου επισκέφθηκε η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 π.μ. | | |
Παρασκευή (Βιβή) Σκούρτη
Προέρχομαι από την Ερμιονίδα. Στην κινητικότητα της προεκλογικής περιόδου την Πέμπτη 27 Απριλίου, είχα την ευτυχία, αλλά την χαρά και την τιμή να ξεναγηθώ από τον παπα-Λευτέρη Μίχο στο επιβλητικό και ιερό εκκλησιαστικό συγκρότημα της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου που ιερουργεί και διακονεύει, με την υπέροχη, την καταπληκτική θέα.

Ο παπα-Λευτέρης φιλόξενος, ζωντανός, αεικίνητος, πιστός στο χρέος και στην αποστολή του στον πάσχοντα άνθρωπο, με συνοδοιπόρους στην προσπάθεια αυτή του θεάρεστου έργου του, η συμπαράσταση των δεκάδων εθελοντριών-εθελοντών, που προφέρουν τις υπηρεσίες τους «ξεδιψώντας» τις ψυχές των ανθρώπων που στις μέρες μας η οικονομική κρίση τους οδήγησε σε φτωχοποίηση.

Στον θαυμασμό μου για την αισθητική και το περιεχόμενο του συγκροτήματος, ήρθε να προστεθεί η παρουσία δύο εθελοντριών από την πατρίδα μας.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στην Υγειονομική δομή του Ναυπλίου, εκεί που θεραπεύονται οι σωματικές πληγές.

Με προθυμία και παρά τον φόρτο εργασίας, μας υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος και μας ενημέρωσε για τις δυσκολίες που υπάρχουν στη λειτουργία του νοσοκομείου, αλλά και για τους σχεδιασμούς που έχει. Τονίσαμε την ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ που βγήκε τραυματισμένο μετά την πανδημία. Χρειαζόμαστε στην Αργολίδα δύο πλήρως στελεχωμένα νοσοκομεία σε Άργος και Ναύπλιο με παράλληλη ανάπτυξη των Κέντρων Υγείας και των Τοπικών Μονάδων Υγείας στα χωριά.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ