ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Η υπ. Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Βιβή Σκούρτη συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 π.μ. | | |
Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Την Τετάρτη 26/4/23 η υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βιβή Σκούρτη, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Η συζήτηση έγινε σε μια ειλικρινή και ζεστή ατμόσφαιρα, κατά την οποία ο Πρόεδρος Φώτης Δαμουλος ανέλυσε τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Αργολίδας, με την έλλειψη των επιχειρηματικών πάρκων, την υψηλή φορολογία και τη μη στήριξη των επιχειρήσεων από το Κράτος.
Η υποψήφια Βουλευτής άκουσε τις παρατηρήσεις των εκπροσώπων των επαγγελματιών και την κριτική προς την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς αντιμετώπισε το χώρο των των επαγγελματιών και ανέπτυξε το κυβερνητικό Πρόγραμμα των 50 πρώτων ημερών, σε ότι αφορά τους επαγγελματίες, τονίζοντας ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει βγάλει τα απαιτούμενα συμπέρασμα για το πώς αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα των επαγγελματιών, λαμβάνοντας υπόψη και τις αστοχίες που μπορεί να υπήρξαν.

Η συζήτηση ήταν γόνιμη και οι προτάσεις και διαπιστώσεις των εκπροσώπων των επαγγελματιών θα αποτελέσουν γνώμονα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ