ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Έφτασε στην Αργολίδα το Άγιο Φως - "Αγώνας δρόμου" για τον διαμοιρασμό του στις εκκλησίες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 μ.μ. | |
Έφτασε στην Αργολίδα το Άγιο Φως
Στην Αργολίδα έφτασε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, το Άγιος Φως που μεταφέρθηκε οδικός από το αεροδρόμιο με την συνδρομή του οδηγού Ταξί από το Ναύπλιο Δημητρίου Σωτηρόπουλου. 
Το Άγιος Φως έφτασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο στις 10:30 περίπου και το παρέλαβε ο εφημέριος του Ναού π. Παναγιώτης Κιντής, ενώ στην συνέχεια το παρέλαβαν εκπρόσωποι των ενοριών που ξεκίνησαν "αγώνα δρόμου" για να μοιραστεί και σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Αργολίδας. 
Το Άγιο φως έφτασε (με καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα) στην Αθήνα με Αεροσκάφος της Aegean που προσγειώθηκε στις 8:31μμ στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και κατόπιν ξεκίνησε η μεταφορά του από το Ελευθέριος Βενιζέλος, στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα και εκεί προς όλες τις Μητροπόλεις της χώρας. 
Μετά την Αφή στα Ιεροσόλυμα, ο Πατριάρχης παρέδωσε το Ανέσπερο Φως στον εκπρόσωπο της ελληνικής Πολιτείας, υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ενώ σε ειδικό φανάρι μεταφέρθηκε στην Αθήνα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ