ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Εκδρομή του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου ως αντίδωρο ευχαριστιών στους εθελοντές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:25:00 π.μ. | |
Μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου
Εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Μακρυνού και την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μεγάρων, με τα άξια μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και του εθελοντές της πανηγύρεως του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που εκείνες τις ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τον χρόνο τους, το χαμόγελο τους, την αγάπη τους, προκειμένου να καταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο να βιώσουμε τις ακολουθίες αλλά και να πετύχουμε την άρτια διεξαγωγή της πανηγύρεως της Ευαγγελίστριας.
 
Είναι άνθρωποι που αγκαλιάζουν και υλοποιούν οράματα και προσπάθειες, αφιερώνοντας τον χρόνο τους στην διακονία του Ιερού Ναού μας και την μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν.
 
Η ενοριακή ζωή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εκκλησιαστικής πράξης. Όσες περισσότερες δυνατότητες αναπτύσσει, είναι προς όφελος των μελών που την αποτελούν. 

Αυτό όμως απαιτεί και ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού προκειμένου να καλυφθούν οι πολλές και απαραίτητες λειτουργικές ανάγκες.Τους ευχαριστώ ,τον κάθε έναν ξεχωριστά.
 
π. Ελευθέριος Μίχος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ