ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Αργολίδας Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:41:00 μ.μ. | | |
Μητσοτάκης μπροστά στο Μπούρτζι
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 21/4/2023 την Αργολίδα, όπου τίμησε με την παρουσία του στον κόμβο των Δερβενακίων την υπογραφή της σύμβασης για την σύνδεση Α7 της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Μορέα, ένα σημαντικό έργο υποδομής που περίμενε ο νομός να πραγματοποιηθεί εδώ και πολλές δεκαετίες. 

Σε δύο χρόνια περίπου, με την ολοκλήρωσή του Α7, τα ταξίδια μας από και προς την Αργολίδα θα γίνουν ευκολότερα, γρηγορότερα και πιο ασφαλή. 

Μετά, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τις Μυκήνες, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με πολίτες του Δήμου Άργους-Μυκηνών. 

Επόμενη στάση το Ναύπλιο, όπου επισκέφθηκε το χώρο που θα εγκατασταθεί το εργοτάξιο για την μαρίνα του Ναυπλίου, ένα εξαιρετικό έργο πνοής για όλη την Αργολίδα που θα συνεισφέρει καταλυτικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Τελευταία στάση ήταν καφετέρια του Ναυπλίου, όπου πλήθος πολιτών τον υποδέχθηκαν και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του.

Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του ευχαρίστησε από καρδιάς τους πολίτες της Αργολίδας για τη θερμή υποδοχή και την αγάπη τους και δήλωσε:

«Κάναμε την Ελλάδα πιο ισχυρή. Και μπορούμε σήμερα να είμαστε υπερήφανοι, γιατί τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και ταυτόχρονα διαχειριστήκαμε αποτελεσματικά μια σειρά από πρωτοφανείς εξωγενείς κρίσεις. 

Η ανάπτυξη της οικονομίας αποτέλεσε τον πρώτο στόχο της κυβέρνησής μας. Αυτή η ανάπτυξη μας επέτρεψε να μειώσουμε φόρους και εισφορές, να προσελκύσουμε επενδύσεις, να ανατάξουμε την οικονομία και να στηρίξουμε την κοινωνία. Το δίλημμα των εκλογών, λοιπόν, είναι απλό: θα συνεχίσουμε μπροστά, με δυναμική ανάπτυξη, νέες επενδύσεις, καλύτερες δουλειές και υψηλότερους μισθούς; Ή θα γυρίσουμε πίσω; 

Η απάντηση είναι εξίσου απλή: Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Θα προχωρήσει σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά!».





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ