ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Τάκης Παπαϊωάννου υποψ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης περαστικός απ' τα τεράστια προβλήματα της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:46:00 μ.μ. | | |
Τάκης Παπαϊωάννου υποψ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Μητσοτάκης όπως τέσσερα χρόνια τώρα είναι περαστικός από τα προβλήματα της χώρας, έτσι περαστικά επισκέφτηκε και το νομό μας.

Επειδή ο χρόνος του μάλλον είναι περιορισμένος για να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της Περιφέρειας και συγκεκριμένα του Νομού μας, να τον ενημερώσουμε πως Αργολίδα είναι και το Άργος, η μεγαλύτερη πόλη του νομού.

Μια πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πόλη - φάντασμα. Με μια αγορά γεμάτη λουκέτα, με επιχειρηματίες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξανόμενα κόστη, με πολίτες που το βιοτικό τους επίπεδο έχει καταρρακωθεί.

Αργολίδα είναι και ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας. Αυτοί που δίνουν καθημερινό αγώνα με τις αυξημένες τιμές στην ενέργεια και τα λιπάσματα και εγκαταλείπουν μέρα με τη μέρα την γη.

Ως ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία όμως έχουμε σχέδιο για την περιοχή και οι δύο επισκέψεις του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα μέσα σε σχεδόν ένα χρόνο, αποδεικνύουν πως με μια Προοδευτική Κυβέρνηση, η Αργολίδα θα ενεργοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και θα βρεθεί στη θέση που της αξίζει.

Πρωταγωνίστρια της παραγωγικής ανασυγκρότησης της περιφέρειας και της χώρας .

ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ 
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ