ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία της Βίκυς Φλέσσα στον Σύλλογο Αργείων "Ο Δαναός"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. | | |
Σωτήρης Κωτσοβός
Με αναμενόμενο ενδιαφέρον αλλά και με μεγάλη προσέλευση επισήμων, μελών και φίλων του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/4 στην αίθουσα εκδηλώσεων μας, η προγραμματισμένη ομιλία/ παρουσίαση του θέματος "Ελληνική Γλώσσα, μια δεσποινίς ..40 αιώνων" από την συμπατριωτισσά μας δημοσιογράφο / φιλόλογο κ. Βίκυ Φλέσσα. 
Ο έμπειρος και μεστός λόγος της και οι τεκμηριωμένες αναφορές της στην επί χιλιετίες διαδρομή της γλώσσας μας μέχρι την επιρροή της σε άλλους πολιτισμούς, όχι μόνον κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατηρίου, αλλά και δημιούργησαν το έναυσμα για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε. 
Την αγαπητή ομιλήτρια και φίλη Βίκυ Φλέσσα ευχαριστούμε ιδιαίτερα τόσο για την άψογη παρουσίαση του θέματος , όσο και για την τιμητική της παρουσία στον Συλλογό μας, έχοντας και την υπόσχεσή της και για επόμενες εμφανίσεις της με θέματα που μέσα απ΄την τεράστια εμπειρία της θα επιλέξει. 
Ευχαριστούμε τέλος τους επισήμους της πόλης , τους εκπρόσωπους φίλων συλλόγων αλλά και το κοινό, που στην προσπάθεια του ΔΣ για συνεχείς αλλά και πολυποίκιλες εκδηλώσεις, αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη και αυτή μας την επιλογή, κατακλύζοντας για μια ακόμη φορά την ιστορική αίθουσα εκδηλώσεων μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ