ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

"Διοίκηση & Οργάνωση Επιχειρήσεων Εστίασης": Νέο επιμορφωτικό σεμινάριο από το Επιμελητήριο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:55:00 μ.μ. | |
"Διοίκηση & Οργάνωση Επιχειρήσεων Εστίασης"
Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων των επιχειρήσεων - μελών του, διοργανώνει σε συνεργασία με το IST College (αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας) σεμινάριο με θέμα «F & B Management: Διοίκηση & Οργάνωση Επιχειρήσεων Εστίασης».

Πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα


Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ένα hands-on πρόγραμμα για τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και της ψυχαγωγίας, το οποίο θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν τις απαιτήσεις του κλάδου άμεσα, μέσω σύγχρονων πρακτικών και εργαλείων.

Το πρόγραμμα είναι βιωματικό και διαδραστικό, συνδυάζει τη θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση (workshop labs). Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες και θα συμμετέχουν σε ασκήσεις Brainstorming και role playing, βγαλμένες μέσα από την καθημερινότητα μιας επιχείρησης.

Σκοπός


Να προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις βασισμένες στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς που θα διευκολύνουν την επίτευξη των επαγγελματικών και επιχειρηματικών στόχων των συμμετεχόντων, ώστε να ανταποκριθούν γρήγορα στις απαιτήσεις της σημερινής εποχής.

Απευθύνεται


- Σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ψυχαγωγίας που επιθυμούν να βελτιώσουν την αποδοτικότητα της επιχείρησης και να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους με σύγχρονες τεχνικές, ώστε να παρέχεται ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες.

- Σε ελεύθερους επαγγελματίες του τομέα της εστίασης και ψυχαγωγίας που στοχεύουν στην ανάπτυξη του πελατολογίου τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

- Σε φυσικά πρόσωπα που θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό, αλλά και το επαγγελματικό τους προφίλ.

- Σε υπαλλήλους του τομέα της εστίασης και ψυχαγωγίας.

Συνολική Διάρκεια Προγράμματος:
16 ώρες (4 εκπαιδευτικές συναντήσεις των 4 ωρών)

Τρόπος Διεξαγωγής:
Δια ζώσης διδασκαλία στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων:
έως 25 εκπαιδευόμενοι

Κόστος Συμμετοχής:
50 €

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
Μάιος 2023 και πιο συγκεκριμένα:

· Δευτέρα 8/5 17:30 - 21:30

· Τρίτη 9/5 17:30 - 21:30

· Δευτέρα 15/5 17:30 - 21:30

· Τρίτη 16/5 17:30 - 21:30

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Θεοδωράκης

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωράκης είναι Οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management of Tourism. Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων, καθώς και στις ενδοεταιρικές εκπαιδεύσεις, σε θεματικά πεδία όπως: η Διοίκηση και Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, η Εξυπηρέτηση Πελατών Μονάδων Μαζικής Εστίασης & Αναψυχής, Σχεδιασμός & Προώθηση Τουριστικών Πακέτων και η Χρήση Νέων Τεχνολογιών για την αναβάθμιση του Ανθρωπίνου Δυναμικού του τομέα του Τουρισμού.

Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://forms.gle/3Es1AnpX8XYP7TFr9

Μετά το πέρας της εκπαιδευτικής διαδικασίας θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Αργολίδας 27510 - 67216 (εσωτερική γραμμή 2)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ